Over DaMoWeb

 

Wie?

Daan Mooldijk

DaMoWeb bestaat maar uit één persoon en dat ben ik, Daan Mooldijk. Na een paar jaar hobbyen met het bouwen en onderhouden van websites, kreeg ik eind 2007 een serieus verzoek van een bedrijf om een website te laten maken. Zodoende heb ik m’n bedrijf DaMoWeb gestart per 1 januari in 2008.

Daarnaast ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam als ICT-er en heb dus veel ervaring in automatisering en ICT-gerelateerde werkzaamheden. Omdat ik parttime werk, heb ik een paar uur in de week tijd om m’n bedrijf te runnen. Ik zou ook kunnen zeggen: omdat ik ook nog gewoon een baan heb, heb ik niet alle tijd om m’n bedrijf te runnen…

Al gauw bleek dat er ook behoefte is aan advisering bij aanschaf computer en/of notebooks, printers etc. In zo’n geval maak ik een passende offerte en schaf de hardware aan welke ik vervolgens ga installeren. Hard- en software op maat dus.

 

Doelstelling

Doelstelling van DaMoWeb is het leveren van diensten m.b.t. het opzetten, bouwen, onderhouden en/of beheren van websites voor eenmansbedrijven, ZZP-ers, particulieren, en non-profit instellingen. Daarnaast support en advisering bij aanschaf hard- en software en support bij overig computergebruik.

 

Bedrijfsinfo

DaMoWeb staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24426498 en is gevestigd in Ridderkerk.

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van DaMoWeb van toepassing.

 

Contact opnemen

Ga naar de pagina Contact om vrijblijvend contact op te nemen met DaMoWeb.

Facebook